توضیحات
درباره کتاب:
هاروکی موراکامی نویسنده پرآوازه ژاپنی در سال ۱۹۸۷ و با نگارش رمان عاشقانه «جنگل نروژی» که به اثری پرفروش تبدیل شد، به عنوان یک ستاره ادبی به شهرت رسید. او اکنون، یکی از اساتید داستاننویسی است که تاکنون توانسته با جادوی قلمش مخاطبان بسیاری را شیفتهی خود کند. کتاب «کشتن شوالیهی دلیر» نیز یکی دیگر از شواهد قدرت عظیم او در بیان هنر و تخیلات در داستان است.
داستان کتاب «کشتن شوالیه دلیر» همانند سایر رمانهای موراکامی خیرهکننده و مسحورکننده است. او در این رمان سفری عجیب و غریب به دنیای ارواح و چیزهای ترسناک کرده است. موراکامی در این رمان، با درآمیختن واقعیت و خیال، همزمان به جستوجو در گذشته و امروز جهان میپردازد.
کشتن شوالیه دلیر، رمانی با سبک رئالیسم جادویی درباره یک نقاش پرترهی سی و چند ساله ساکن توکیو است که همسرش او را ترک میکند و نقاش پس از مدتی در خانهی یک هنرمند مشهور «توموهیکو آمادا » در کوهستان ساکن میشود. او یک تابلوی نقاشی را در اتاق زیرشیروانی مییابد و با مشاهدهی این تابلو، ناخواسته یکسری رویدادهای رازآلود پشت سر هم و زنجیروار برای او اتفاق میافتد. تنها راه برای بسته شدن چرخه این اتفاقات؛ سفری است که با صدای سحرآمیز یک زنگوله آغاز میگردد. این سفر شامل عشق و تنهایی، جنگ و هنر است.
بریده کتاب:
- ما در جهانی زندگی میکنیم که همهٔ امور نسبیاند؛ برای مثال بارش باران سالانه ممکن است سی درصد یا هفتاد درصد باشد؛ اما این اعداد و ارقام هیچ تغییری در اصل مطلب ایجاد نمیکنند. از نظر من کلاغها زندگی راحتتری دارند، چون از دیدگاه آنها فقط دو حالت وجود دارد: باران میبارد یا باران نمیبارد! در جهان کلاغها درصدها بیمعنیاند.
- همهٔ مردم، آگاهانه یا ناآگاهانه و چه بخواهند یا نخواهند، انرژی زیادی روی افکار مختلف صرف میکنن… اما نهایت این همه فکر کردن اینه که همهٔ ما باید صبر کنیم… باید صبر کنیم، چون فقط زمان میتونه بعضی مشکلات رو حل کنه. پاسخ خیلی از پرسشها در آینده نهفته است.